Samarbetspartners

rt-labs arbetar med ledande leverantörer inom olika områden, allt för att kunna erbjuda våra kunder en komplett lösning.

Infineon

InfineonInfineon spets är teknik inom industriautomation och fordonselektronik. De är en av världens främsta tillverkare av micro-controllers speciellt anpassade för inbyggda styrsystem.


EtherCAT Technology Group – Member

EtherCAT Technology group
EtherCAT Technology Group är världens största organisation för Industrial Ethernet med 1180 medlemsföretag.


Freescale Connect – Software Partner

freescale
Freescale är en av världens största och främsta tillverkare av processorer och komponenter för inbyggda system. rt-labs tillhandahåller mjukvarukomponenter och utvecklingsmiljö för system baserade på Freescales processorer MPC, i:MX & Kinetis K.


Parasoft – distributör

parasoft
rt-labs är distributör av Parasoft C/C++ Test, ett testverktyg för bland annat

  • Statisk analys – statisk kodanalys och dataflödeanalys
  • Styrning av kodgranskning – beredning, anmälan och spårning
  • Enhets/komponent tester – testgenerering och exekvering på arbetsdator, simulator eller målsystem
  • Kodtäckningsanalys – stödjer t.ex. flera nivåer av DO-178B
  • Hitta runtimefel – minnesaccess-fel, minnes-läckor m.m.

Ronetix – PEEDI High Speed JTAG Emulator – Distributor

ronetix
Genom Ronetix PEEDI debugger integrerad i vår team collaboration lösning rt-collab erbjuder vi en mycket kraftfull helhetslösning för våra kunder.


HCC Embedded – distributor

HCC Embedded
I mer än ett decennium har HCC Embedded utvecklat och levererat mjukvaralösningar för lagring och kommunikation i inbyggda styrsystem. Genom vårt samarbete med HCC erbjuder vi säkra filsystem, säkra kommunikationslösngingar m.m.


Kvaser – Technical Associate

kvaser_technical_associate_200x200

rt-labs är Technical Associate till Kvaser sedan 2011. Med över 25 års CAN-utvecklingserfarenhet och mer än 30 CAN-relaterade produkter är Kvaser CAN-experten som tillämpar sin djupa kunskap om CAN inom branscher som fordon, flyg, byggnadsautomation, hushållsapparater, hydrauliska system, industriell automation, marin, medicinsk teknik, militär, tåg, telekom och textilindustri.
www.kvaser.com


Analog Devices Collaborative Partner

Analog devices
Analog Devices (ADI) är en av världens största och främsta tillverkare av processorer och komponenter för inbyggda system. rt-labs tillhandahåller mjukvarukomponenter och utvecklingsmiljö för system baserade på ADIs Blackfin-processorer.


CAN in Automation (CiA)

Can in Automation
CIA är en ideell organisation som grundades 1992 med syftet att främja spridningen av CAN teknologi genom att tillhandahålla teknisk och kommersiellt information. Föreningen har idag närmare 600 medlemsföretag. CiA är organisatinen som ligger bakom framtagingen av CANopen.

Svensk Elektronik

Branschorganisationen Svensk Elektronik (SE) är den ledande branschorganisationen för elektronikindustrin som helhet. Medlemsföretagen är tillverkare, konstruktörer och leverantörer inom elektronik.


ARM Connected Community – Software Partner

ARM är en av världens största och främsta tillverkare av processorer och komponenter för inbyggda system. rt-labs tillhandahåller mjukvarukomponenter och utvecklingsmiljö för system baserade på ARMs processorer ARM7, ARM9 och Cortex-M3.